Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

Escola Educands

AUDICIONS ESCOLA D'EDUCANDS

Publicado el Jueves, 06 Abril 2017

Jardí Musical

Publicado el Lunes, 23 Enero 2017

AUDICIONS MARÇ 2016 ESCOLA EDUCANDS

Publicado el Domingo, 13 Marzo 2016

EL IV CONCURS DE JOVES INTÈRPRETS DE LA UNIÓ. UN ÉXIT DE QUALITAT I PARTICIPACIÓ

Publicado el Sábado, 07 Mayo 2016

Aquest dissabte  7 de maig de 2016, 54 alumnes de música de l'Escola d'Educands i el Centre Integrat de la Unió Musical de Llíria, d'edats compreses entre 7 i 13 anys han participat en el IV Concurs de Joves Intèrprets de la Unió Musical de Llíria.  Els actes han començat a les 16:00 hores i han sigut 3 hores i mitja de música en el que cada alumne interpretava com a solista una peça. El concurs constava de quatre categories: una per cada curs d'ensenyament elemental.  La vesprada ha estat molt emocionant pel gran nivell de l'alumnat, cada un dels quals, ha sigut per uns minuts el  protagonista de l'acte, al  interpretat la seua peça.

Enhorabona tant als músics participants com als guanyadors deconcurs en cada una de les categories. Felicitar també als mestres que han treballat amb il·lusió per fer realitat el concurs i per preparar als xiquets i xiquetes per aquesta ocasió, que suposa una de les seues primeres proves amb responsabilitat. També volem donar les gràcies a les empreses del nostre poble i la nostra Comarca que han col·laborat per poder obsequiar als guanyadors amb diferents premis i obsequis.

Clic ací per veure fotos de l'acte.

En cada categoria, el primer premi ha consistit en la matrícula gratuïta per al guanyador en la Quinzena Musical Manuel Enguídanos, que es celebrarà del 4 al 9 de juliol en les nostres instal·lacions, dins dels actes organitzats per l'Escola de Perfeccionament de la Unió. 

El futur de la nostra Societat i de la música i la Cultura amb majúscules està totalment garantit amb el nostre planter de joves músics.

Ací teniu els guanyadors de cada categoria, encara que per a nosaltres tots ells son guanyadors,i han ficat molt difícil la decisió del Tribunal: 

Primer curs 
1. Pau Cuevas. Trompa
2. Bernard Ros. Trombó 
3 . Nicolás Alario, trompeta 

Segon curs
1. Pau Zaragozá, trompeta 
2 . Irene Pablo, clarinet 
3. Angela Murciano, contrabaix 

Tercer curs 
1. Angela Prats, viloloncel 
2. Marc Peris, percussió 
3. Bàrbara González, flauta 

Quart curs 
1. David Enguídanos, piano 
2. Clara Contreras, violoncel 
3. Miriam Torres, tuba

 Enhorabona a tots el guanyadors, a tots els participants i a tots els mestres per fer-nos passar esta magnifica vesprada gràcies al seu esforç i dedicació.