Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

Noticias Orquestra

ORQUESTRA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Publicado el Miércoles, 01 Marzo 2017

El passat dissabte 25 de febrer de 2017 es va realitzar, al Teatre de la Unió Musical de Llíria, un magnífic concert  de la seva Orquestra Simfònica sota la direcció elegant, i mesurada  gestual batuta, de la seva Directora Titular  Beatriz Fernández Aucejo.

Leer más: ORQUESTRA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

CONCERT DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA DIRECTORA DE L’ORQUESTRA SIMFÓNICA UNIÓ MUSICAL , BEATRIZ FERNÁNDEZ

Publicado el Jueves, 23 Febrero 2017

Dissabte, 25 de febrer, Teatre- Sala de Concerts a les 19:00 hores

 

 

El Teatre Sala de Concerts de la Unió Musical obrirà les portes en una vesprada molt especial per a realitzar, el dissabte 25 de febrer a les 19:00 hores, el concert de presentació de la nova directora titular de la nostra estimada Orquestra Simfònica, Beatriz Fernández Aucejo.

Leer más: CONCERT DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA DIRECTORA DE L’ORQUESTRA SIMFÓNICA UNIÓ MUSICAL , BEATRIZ...

CONCERT ORQUESTRA UNIO MUSICAL I ORQUESTRA CONSERVATORI MALLORCA

Publicado el Sábado, 23 Abril 2016

 

El dissabte 23 d'abril, a les 19:00 hores tindrà lloc al nostre Teatre-Sala de Concerts, el concert d'intercanvi entre l'Orquestra de Cordes del Conservatori Professional de Música i dansa de Mallorca i l'Orquestra de Cordes de la Unió Musical de Llíria. Tocaran un repertori  molt interessant, es un concert que no es poder perdre. 

clic aci per llegir el programa

Leer más: CONCERT ORQUESTRA UNIO MUSICAL I ORQUESTRA CONSERVATORI MALLORCA

CONCERT D'ESTIU: ORQUESTRA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Publicado el Viernes, 26 Junio 2015

 

 
 Dissabte 27 de juny a les 19:30 hores tindrà lloc en el Teatre de la Unió el Concert d'Estiu de l'Orquestra de la Unió Musical de Llíria.

En aquesta ocasió dedicat a W.A. Mozart, vos adjuntem el programa. Actuarà com a solista Esther Vidal, professora Solista Ajuda de Concertino de l’Orquestra de València. 

Esperem que vos agrade. 

Salutacions.

CONCERT DE PRIMAVERA DE L'ORQUESTRA DE LA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Publicado el Jueves, 02 Abril 2015

El proper dissabte 4 d'abril, a les 19:00 hores tindrà lloc en la Sala d'Assajos de la Unió Musical de Llíria el concert de Primavera de l'Orquestra de la Unió, dedicat en esta ocasió al Barroc, amb el títol:  Compositors del Barroc i transició del Barroc al Classicisme.

 Interpretaran obres de D. Dragonetti, A. Vivaldi, J.S. Bach, J. Chr. Bach.
Entrada Lliure.
Clic ací per veure:
 

CONCERT DE L'ORQUESTRA FILHARMÓNICA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Publicado el Domingo, 25 Mayo 2014

El 24 de maig de 2014, a les 20 hores, la Unió Musical de Llíria ha oferit un concert al nostre Teatre, per part de  l'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, dirigida per Hilari Garcia, que fou el director de la nostra Orquestra Simfònica Unió Musical durant els anys 2010 i 2011. A més, diversos músics de la Unió també formen part actualment de la plantilla d'esta jove Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.Ha estat un concert memorable, de gran qualitat. Ací teníu dos moments de l'actuació:

Concert de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, dirigida per Hilari Garcia Gázquez, celebrat al Teatre de la Unió Musical de Llíria el 24 de maig de 2014

 

 

 

El jove Mariano Esteban actuà com a solista amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

CONCERT DE NADAL 2014 ORQUESTRA SIMFÒNICA

Publicado el Miércoles, 14 Enero 2015

El 20 de desembre de 2014 va tindre lloc al Teatre-Sala de concerts de la Unió Musical de Llíria el Concert de Nadal de L'Orquestra Simfònica de la Unió. Ací teniu el vídeo complet del concert. Hem volgut deixar constància gràfica de la gran qualitat dels músics de l'Orquestra i dels genials solistes Manuel Segarra Martínez al violí i José Manuel León Alcocer a la viola. Va ser un gran concert amb moments en el que el públic va vibrar amb la música de Mozart i Ravel interpretada magistralment pels nostres músics. La participació del Cor de veus blanques de l'Escola d'Educands de la Unió en la part final del concert va ser un moment molt entranyable. Es fa palés el bon treball realitzat pels músics i alumnes del cor de l'Escola d'Educands, el director de l'Orquestra Francesc Emili Llopis, i la directora del Cor de veus blanques Patrícia Cabanes.

Recordeu que teniu al vostre abast tots els concerts de la Unió Musical de Llíria en el nostre canal de vídeo en youtube, al que podeu accedir fent clic ací i en la icona de la capçalera de la pàgina web.

CANAL VÍDEO

CONCERT DE L'ORQUESTRA FILHARMÓNICA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Publicado el Domingo, 18 Mayo 2014

Dins de la programació d'activitats musicals que per a esta primavera ha organitzat la Unió Musical de Llíria, els informem que el dissabte, 24 de maig de 2014, a les 20 hores, oferirà un concert al nostre Teatre, l'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, dirigida per Hilari Garcia.
Cal recordar que Hilari fou el director de la nostra Orquestra Simfònica Unió Musical durant els anys 2010 i 2011. A més, diversos músics de la Unió també formen part actualment de la plantilla d'esta jove Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.
El preu de l'entrada serà de 6 euros i es podran adquirir anticipadament a la Secretaria de la Societat o al Bar-Cafeteria. També estaran disponibles en les taquilles del Teatre la vesprada del concert.

Feu clic per veure el programa

Feu clic per veure i el cartell del concert.