Coneixes l’últim de la nostra Orquestra?

Pascual Cabanes Fabra, el seu nou director ens ho explica:

«Iniciem una nova etapa de l’Orquestra de la societat amb un canvit en l’estructura i un projecte volcat fonamentalment en l’impuls de la formació dels joves.

Aquesta nova estructura estarà dividida en tres vessants:

El primer els ensenyaments elementals dels nostres alumnes de corda del Centre Integrat i Escola Educands (on tenim també el conjunt de cordes on poden assistir tots els alumnes de corda). Anem a reforçar la magnífica feina dels nostres mestres amb un seguiment de cada alumne des del seu inici amb una dinàmica de treball conjunta i una coordinació per part de tot els professorat.

El segon l’Orquestra Jove. Formada per alumnes de grau mig i superior entre 12 i 21 anys. Aquesta treballará tots els dissabtes de forma acadèmica, fins i tot amb especialistes de corda (professionals de la societat i mestres de l’escola de perfeccionament) i directors convidats. Amb nous projectes i activitats de qualitat, no sols musicals si no també a nivell social, per tal de crear un vincul d’amistat i companyerisme.

El tercer serà l’Orquestra Simfònica. Formada pels músics professionals de la societat i tots els alumnes de grau superior i més avanzats de l’Orquestra Jove que acudisquen a ésta normalment (una motivació i recompensa al seu treball). En aquesta agrupació es faran un parell de trobades a l’any en dates senyalades i fins i tot amb algun director o solista convidat amb programes potents i motivadors per a tots.

Dit tot açò, en aquest cas estem començant per impulsar l’Orquestra Jove, amb un programa acadèmic extraordinari tant a nivell formatiu com social. Es per això que hem obert un termini d’accés a nous músics que vulguen formar part d’aquesta agrupació.»

Comptem amb vosaltres!

T’agrada la idea?

Ací tens les BASES i el Formulari d’Inscripció

Sols has d’imprimir-les y presentar-les en Secretaría

T’esperem!!!