Concert que la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria oferirà el dissabte 20 de març en el qual s’incorporaran cinc nous músics: Miquel Llisó Martínez, Alejandro Palmer Llavata, Marcos Castellano Lorente, Francesc Ruiz Alamà i Gonzalo Alonso Bou.

MÉS QUE ESPERANÇA  és un espectacle original…(i tan original! que ha patit tants canvis de format i programació com onades pandèmiques!) creat per Jordi Aparici i Pablo Marqués, on la música, la Unió i l´esperança, es junten per fer front a la realitat que estem patint, el que estem vivint i el que no, i del que ens queda per viure…

Més que esperança transcorre en eixos dies de suspensions, transformacions, incerteses i pensaments sobre el concert que no s’ha pogut fer, però que es manté viu al cor de les “unioneres i unioners”, on la projecció mental del mateix ens duu a seguir lluitant.

Perquè veient com la Unió continua treballant envers les circumstàncies i nodrint-se amb sang nova, tenim clar que ens queda molt, molt, per viure, perquè així ens ho demostrem dia a dia i això ens fa tindre MÉS QUE ESPERANÇA.